Lekdetectie

Professionele lekdetectie

Op professionele wijze lekkages opsporen behoort tot de taken van onze lekkage specialisten van uw-lekkage.nl. Het is altijd erg vervelend wanneer u er achterkomt dat er ergens in huis een lekkage is. In veel gevallen is het ook erg lastig om erachter te komen waar de lekkage begint. Het kan namelijk om een heel klein lek gaan, maar dat na verloop van tijd toch behoorlijk wat schade aan kan richten. Elk lek moet dan ook zorgvuldig onderzocht worden. Met de moderne lekdetectie apparatuur van vandaag en de uitgebreide kennis en ervaring van onze lekkage specialisten kunnen we ervoor zorgen dat het opsporen van het lek in uw huis nauwgezet gebeurt.

Lekdetectie zonder hak- en breekwerk

We kunnen u meteen al geruststellen, want voor de lekdetectie klussen die wij uitvoeren is geen hak- en breekwerk nodig. We zullen u alvast wat meer vertellen over de verschillende methodes die onze lekkage specialisten gebruiken. Een van de meest gebruikte methodes voor lekdetectie is de thermografische lekdetectie. Dit betekent dat we met behulp van infrarood licht lekkages gaan opsporen. Ook minuscule lekkages brengen we hiermee gemakkelijk aan het licht. Wanneer we te maken hebben met een vermoedelijke lekkage in ruimtes die moeilijk te bereiken zijn, zoals in afvoeren of spouwmuren, voeren we een endoscopie uit. Dit gebeurt met een slang met een cameraatje erop. Andere lekdetectie methodes zijn een drukmeting, een vochtmeting en kleurdetectie. Uw lekkage specialist kan u er nog veel meer over vertellen.

Hoeveel kost lekdetectie?

In uw omgeving zijn diverse specialisten op het gebied van lekdetectie actief die ieder hun eigen prijzen hanteren. Ook hangen de kosten voor lekdetectie af van de soort methode die ingezet moet worden om het lek op te sporen. We kunnen u hier dus geen standaard antwoord geven. Wat we wel kunnen doen, is u hier de mogelijkheid bieden om gratis offertes aan te vragen voor uw specifieke lekdetectie klus bij de verschillende specialisten in uw regio. U weet zo waar u het voordeligste uit bent.

Contact

Vul hieronder uw gegevens voor een dakdekker!

  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Vul hieronder uw gegevens in voor een loodgieter!

   Voor- en achternaam*

   Adres en huisnummer*

   Postcode*

   Omschrijving opdracht*

   Type code over*: captcha