Lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerk

Wie geen last wil krijgen van vervelende lekkages in huis moet ervoor zorgen dat het lood- en zinkwerk altijd in optimale staat is. Lood en zink worden gebruikt in de bouw op kwetsbare plekken waar anders snel vocht het huis in kan trekken, denk bijvoorbeeld aan de overgang tussen de schoorsteen en het dak of op plekken waar de muur van uw huis en het dak samenkomen. Ook balkons en dakkapellen worden vaak met lood afgewerkt. Lood- en zinkwerk worden ook toegepast bij het vervaardigen en afwerken van goten, zodat het regenwater goed wordt afgevoerd en niet voor problemen als lekkages gaat zorgen.

Een klus voor de echte vakman

Het op de juiste wijzen aanbrengen, repareren en vervangen van lood- en zinkwerk is puur vakwerk, dat u daarom ook maar beter aan goed opgeleide en ervaren vakmensen over kunt laten. Is het lood- en zinkwerk eenmaal vakkundig aangebracht, dan is het zaak dat het ook regelmatig geïnspecteerd wordt. Het lood en zink op het dak is van beneden af niet tot nauwelijks zichtbaar en voor u het weet gaat een kleine beschadiging, bijvoorbeeld door weersinvloeden, van kwaad tot erger. Niemand zit te wachten op een vervelende lekkage. U kunt altijd de hulp van uw-lekkage.nl inroepen voor het uitvoeren van een regelmatige dakinspectie. Tijdens deze inspectie wordt ook uw lood- en zinkwerk uitgebreid gecontroleerd.

Kosten lood- en zinkwerk

Hier op uw-lekkage.nl kunt u gemakkelijk via de digitale weg gratis offertes aanvragen van lood- en zinkwerk specialisten bij u in de regio voor zowel het aanbrengen, repareren als vervangen van uw lood- en zinkwerk. Ook voor een regelmatige dakinspectie geven ze u graag een overzicht van de kosten. Uw gratis offertes verplichten u tot niets. Dus waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog uw offertes aan.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!

    Voor- en achternaam*

    Adres en huisnummer*

    Postcode*

    Omschrijving opdracht*

    Type code over*: captcha