Vochtmeting

Vochtmeting

Binnen ons landelijk netwerk aan lekkage specialisten beschikken we ook door heel het land over ervaren vochtmeting specialisten. Het uitvoeren van een vochtmeting is een effectieve methode om lekkages in uw woning op te sporen. Het is van groot belang dat elke lekkage zo snel mogelijk wordt gevonden en verholpen. Langdurige lekkages kunnen het houtwerk in huis aantasten, ze kunnen leiden tot schimmelvorming en ze kunnen muren en vloeren beschadigen. Onze vakmannen steken daar graag een stokje voor. Ze beschikken over professionele apparatuur om ter plaatse snel en doeltreffend de lekkage in uw huis op te sporen.

Hoe werkt een vochtmeting?

Met behulp van een vochtmeter kunnen onze lekkage specialisten door middel van een zogeheten weerstandsmeting bepaalde vochtpatronen in materialen (muren, vloeren, hout) ontdekken. Op deze manier kan men gemakkelijk zien waar het meeste vocht zich ophoopt. Een vochtmeting wordt in veel gevallen uitgevoerd in combinatie met andere soorten lekdetectie methoden, zoals het uitvoeren van een thermografie of met behulp van de dataloggertechniek, om nog meer zekerheid te krijgen over de oorsprong van de lekkage. Al deze vormen van lekdetectie zijn bovendien voorbeelden van niet-destructieve methoden.

Vochtmeting offertes

Vermoedt u dat u te maken hebt met een verborgen lekkage in uw woning, wacht dan niet langer om er een lekkage specialist bij te halen. Zo kunt u veel ellende en hoge kosten voor herstelwerkzaamheden voorkomen. Het laten uitvoeren van een vochtmeting hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijzen onze lekkage specialisten u wel. Dien hier uw aanvraag in voor gratis offertes van onze vakmannen die in uw omgeving actief zijn. Ze stellen graag geheel kosteloos en vrijblijvend een nauwkeurig overzicht van de kosten voor u op. Bekijk alle offertes op uw gemak en kies de vakman uit die u het meeste aanspreekt.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!

    Voor- en achternaam*

    Adres en huisnummer*

    Postcode*

    Omschrijving opdracht*

    Type code over*: captcha